Falimentul Super Bet, proiectul "Marina di Eforie" si retailerul H&M se numara printre subiectele abordate marti in presa de business.
Bucuresti Mall construieste o noua extensie pentru H&M, scrie Ziarul Financiar. H&M, cel mai mare retailer de imbracaminte din lume, de origine suedeza, va deschide sase magazine in Romania in primavara lui 2011, dintre care cinci in Bucuresti si unul la Brasov. Pentru a oferi retailerului un spatiu de 1.300 metri patrati, dezvoltatorul Anchor Group construieste o noua extensie a Bucuresti Mall.

Financiarul publica un articol despre „Marina di Eforie”, un complex marin de agrement, a carui constructie ar putea fi demarata pana la finalul anului de catre investitori italieni. Valoarea proiectului este de aproximativ 1 miliard de euro.

Ce se ascunde in spatele falsului faliment al Super Bet, se intreaba capital.ro, intr-o ancheta despre firma Super Bet Betting & Gaming.

DailyBusiness.ro publica o analiza despre asteptarile jucatorilor din turism pentru anul 2011. "Prudenta" este cuvantul de ordine in randul agentiilor de turism, jucatorii din domeniu asteptandu-se la inca un an extrem de dificil, scrie publicatia online.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri