Sute de potestatari s-au imbrancit cu jandarmii in fata Ministerului Agriculturii, in timp ce alti manifestanti au aruncat cu oua in Ministerul Muncii, potrivit 9AM.ro.
Aproximativ 600 de sindicalisti de la Agrostar care protesteaza in fata ministerului au incercat sa forteze cordoanele de jandarmi si sa rupa cordonul format de jandarmii care ii insotesc, refuzand sa intre pe culoarul delimitat de acestia. Astfel, timp de cateva minute, intre protestari si fortele de ordine a avut loc o scurta altercatie.

Jandarmii incolonati in spatele protestatarilor au format doua randuri pentru a opune rezistenta.

Unul dintre protestari reclama faptul ca jandarmii l-au bruscat si au tras de el, i-au rupt camasa si l-au zgariat pe burta. Acesta spune ca a muncit o viata si acum a ramas fara nimic. Camasa sfasiata este fluturata de protestatari pentru a dovedi agresivitatea cu care sindicalistii au fost tratati de jandarmi.

Cititi mai multe pe 9AM.ro despre acest subiect.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri