Citeste ce informatii are astazi presa de business si care sunt cele mai importante subiecte ale zilei.
Ministerul Culturii, plati ilegale de 26 de milioane euro scrie Adevarul. Ministerul Culturii a platit, in anul 2009, in mod ilegal, 26 de milioane de euro sub forma de drepturi de autor, este concluzia unui raport al Corpului de Control al prim-ministrului obtinut de „Adevarul". In perioada la care se refera raportul, ministerul a fost condus de democrat-liberalul Theodor Paleologu.

Monica Tatoiu pleaca: „De ce m-am saturat de Romania“, informeaza Gandul. Fosta sefa de la Oriflame anunta ca vrea sa plece din tara. Nu imediat, ci in 2012, an ce corespunde cu alegerile locale si cu momentul in care fiul sau, Victor, isi va termina studiile la Scoala Americana.

Romania Libera: Schema completa a fraudei de 60 milioane euro. In dosar sunt cercetati omul de afaceri Adrian Chebutiu si libanezul Said Baaklini, supranumit regele sardinelor. Arestarea in Bulgaria a afaceristului libanez Said Baaklini, personaj cu legaturi stranse la varful politicii din Romania, dar si retinerea directorului executiv al societatii UCM Resita, Adrian Preda, dezvaluie cat de minutios a fost pus la punct mecanismul prin care libanezul a demarat una dintre cele mai mari fraude cu rambursari ilegale de TVA, evaluata la 60 milioane euro.

Adevarul scrie despre Primari, patroni si directori, pe lista spagarilor de la Bac. Invinuitii admit ca au dat bani, dar numai pentru protocol. Procurorii au reusit sa refaca traseul banilor platiti in vara la Podu Turcului, judetul Bacau, pentru promovarea examenului de Bacalaureat.

WikiLeaks: Clinton a cerut datele biometrice ale liderilor romani spune Evenimentul Zilei. O telegrama plecata pe 16 iunie 2009 de la Departamentul american de Stat si semnata de Hillary Clinton are drept solicitare colectarea de date privind Romania si cere, printre altele, detaliile "biometrice" ale "actualilor lideri si ale celor in devenire", arata documentele dezvaluite de WikiLeaks si The Guardian. Diplomatii mai trebuie sa raporteze informatii privind vulnerabilitatile liderilor romani.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri