Premierul Emil Boc a declarat, sambata, la Cluj, ca Legea bugetului va fi trimisa, saptamana aceasta, la Parlament spre aprobare, si ca Guvernul isi va asuma, in 14 decembrie, raspunderea pe Legea salarizarii, scrie Mediafax.
Boc a declarat, la Consiliul de Coordonare Judetean al PDL Cluj, ca saptamanile viitoare vor fi decisive pentru adoptarea mai multor legi care vor creiona drumul cresterii economice in anul 2011.

"Saptamanile viitoare (n.red.: in aceasta saptamana) vor fi decisive la nivel national, incepand cu Legea pensiilor in 7 decembrie la Camera Deputatilor, in 14 decembrie asumarea raspunderii pe Legea salarizarii, Legea bugetului va pleca, saptamana viitoare, la Parlament spre aprobare. Sunt trei legi cheie, la care se adauga Legea educatiei, pe care o vom promova in continuare prin asumarea raspunderii. Acestea vor creiona drumul cresterii economice in 2011. Depinde de clasa politica romaneasca, de intelepciunea si de maturitatea ei de a intelege prioritatile Romaniei, astfel incat tara sa mearga pe crestere economica si sa ii asiguram, pe termen mediu si lung, prosperitate", a afirmat Emil Boc.

Emil Boc participa la Consiliul de Coordonare Judetean al PDL Cluj in cadrul caruia se alege noua conducere a filialei. Pentru functia de presedinte al PDL Cluj candideaza doar deputatul Daniel Buda, care detine aceasta functie din anul 2006.

La Consiliul de Coordonare Judetean al PDL Cluj mai participa secretarul general adjunct Gheorghe Flutur, vicepresedintele Ioan Oltean, ministrul MAI, Traian Igas, ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu, presedinti ai mai multor filiale judetene ale partidului din Transilvania, parlamentari PDL. La eveniment a participat si ministrul Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea.

La intalnire sunt prezenti aproape 700 de delegati.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri