Comitetul comun de selectie pentru programul de cooperare transfrontaliera Romania-Bulgaria a aprobat finantarea a 40 de proiecte, in valoare de 70,2 milioane euro, a anuntat Ministerul Dezvoltarii, potrivit Mediafax.
Secretariatul tehnic comun, impreuna cu autoritatea de management si autoritatea nationala pentru programul de cooperare transfrontaliera Romania-Bulgaria 2007-2013, au organizat, la Bucuresti, cea de a cincea reuniune a comitetului comun de selectie.

In cadrul reuniunii a fost analizat procesul de evaluare a proiectelor depuse in cadrul apelului de proiecte cu termenul intermediar iulie 2009. Astfel, au fost analizate si discutate aspecte precum bugetul proiectelor depuse, alocarile financiare din cadrul acestora si indicatorii programului.

Totodata, participantii au selectat si aprobat pentru finantare proiecte depuse in cadrul celui de-al doilea apel de proiecte al programului, cu termenul intermediar de depunere 31 iulie 2009.

"Au fost selectate spre finantare 40 proiecte, cu o valoare totala de 70,2 milioane de euro, din care 59,3 milioane de euro din Fondul European de Dezvoltare Regionala", se arata intr-un comunicat al ministerului.

Comitetul comun de selectie are rolul de a selecta proiectele depuse spre finantare in cadrul fiecarui apel de proiecte aferent programului. Comitetul a fost infiintat si este alcatuit din reprezentanti de la nivel national, regional si local ai celor doua state membre, respectiv Romania si Bulgaria.

Programul beneficiaza de un buget de 262 de milioane de euro, in perioada 2007-2013.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri