Grupul bistritean Filadelfia, cu activitati pe piata transportului de persoane si marfa, a intrat in domeniul asigurarilor, prin crearea unui broker de asigurari.
Noua companie, Filadelfia Broker de Asigurare, ofera asigurari generale, non-life, asigurari auto: Casco, RCA, asigurari de cladiri si bunuri apartinand persoanelor fizice si juridice, asigurari pentru calatoria in strainatate, raspunderi civile generale si profesionale, asigurari agricole si animale.

„Am primit autorizatia de asigurator la sfarsitul anului trecut si pana in prezent am incheiat deja contracte de colaborare cu majoritatea asiguratorilor importanti de pe piata romaneasca”, a declarat Ioan Sighiartau, directorul general al Filadelfia Group.

Noua companie Filadelfia Broker de Asigurare are ca obiectiv pentru anul in curs realizarea unei cifre de afaceri de aproximativ 7 milioane de lei (1,65 milioane de euro) si a unui profit de circa 212.500 de lei (50.000 de euro).

Filadelfia este un grup bistritean de firme cu activitati in transport rutier de persoane, intern si international (Tabita Tour), turism (Filadelfia Turism), asigurari (Filadelfia Broker de Asigurare), transport de marfa (Filadelfia Marfa) si constructii (Filadelfia Construct).

Grupul are 270 de angajati si a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de peste 53 de milioane de lei (aproximativ 12,5 milioane de euro), cu 30% mai mare decat in 2009. Companiile membre ale grupului au inregistrat rate ale profitabilitatii cuprinse intre 3 si 4 la suta.

Cea mai mare cifra de afaceri in cadrul grupului a fost realizata de Tabita Tour, firma specializata pe transportul rutier intern si international: aproape 35 de milioane de lei (peste 8 milioane de euro) cea mai importanta componenta fiind cea a transportului international de persoane.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri