Consiliul de Supraveghere al Asirom a numit un nou vicepresedinte in Directoratul asiguratorului, dupa ce Mariana Diaconescu a preluat conducerea companiei, inlocuindu-l pe Boris Schneider, a anuntat societatea.
Astfel, Martin Stenitzer a inlocuit-o in functia de vicepresedinte al Directoratului pe Diaconescu, fost presedinte al Eximbank Romania si sotia liderului UNPR, Cristian Diaconescu.

Ea a fost numita vicepresedinte al Asirom in 2005, in acelasi an cand conducerea asiguratorului a fost preluata de Schneider.

"Dragos Marius Calin se va alatura Directoratului Asirom, preluand coordonarea activitatii de vanzari, iar Daniela Meghea va coordona
activitatea de asigurari de viata", se precizeaza intr-un comunicat al Asirom, citat de Mediafax.

Calin l-a inlocuit pe Catalin Stroe, dupa ce acest a fost numit presedintele Asirom-Concordia, administrator de pensii facultative.

Infiintata in anul 1991, Asirom are un capital social de 157,85 milioane de lei, format din 1,57 miliarde de actiuni, cu o valoare nominala de 0,1 lei.

Vienna Insurance Group (Austria) controleaza un pachet de actiuni reprezentand 85,97% din capitalul social al asiguratorului. In actionariat se mai regasesc mai multe persoane juridice - 13,43% si fizice - 0,6%.

Managementul Asirom estimeaza ca subscrierile din asigurari generale si de viata vor creste cu 21,5% in acest an, la 645 milioane de lei, dupa ce anul trecut au scazut cu 17,8%, la 530,9 milioane de lei.

De asemenea, profitul brut al companiei ar urma sa atinga 39,34 milioane de lei, nivel dublu fata de 2010.

Anul trecut, Asirom s-a plasat pe pozitia a sasea in randul companiilor de asigurari dupa nivelul subscrierilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri