PwC Romania va schimba o parte din conducerea companiei incepand de la 1 iulie 2011, in special conducerea departamentului de audit, care va avea un nou lider si un nou partener. In plus, PwC a schimbat si seful biroului regional din Cluj-Napoca.
John Webster (foto dreapta) va prelua de la 1 iulie 2011 pozitia de partener in cadrul PwC Romania, preluand pozitia de lider al departamentului de audit pentru Romania, precum si pentru Europa de Sud-Est. Schimbare vine dupa Wilhelm Simons, cel care a condus in ultimii 4 ani departamentul de audit, pleaca la Viena.

Webster a lucrat ca partener in cadrul PwC Canada, careia i s-a alaturat in 1981. Pentru o lunga perioada de timp a fost Managing Partner al biroului PwC din Vancouver, coordonand activitatile din regiunea British Columbia. De asemenea,el a fost liderul grupului de servicii pentru industria miniera si tehnologie.

„Sunt entuziasmat de oportunitatile de afaceri pe care le ofera piata emergenta din Romania, iar pentru mine va fi o provocare personala sa conduc echipa de audit a PwC Romania, care este liderul pietei locale”, a declarat Webster.

Wilhelm Simons, care a condus in ultimii patru ani departamentul de audit, va pleca la Viena pentru a deveni Liaison Partner pentru Europa Centrala si Est, responsabil pentru intarire cooperarii dintre firmele PwC din toata regiunea.

In plus, Radu Stoicoviciu (foto stanga), partener, va deveni noul lider al departamentului de consultanta pentru management al PwC Romania, conducand o echipa de peste 100 consultanti din cadrul celor cinci birouri regionale ale PwC Romania (Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta si Chisinau).

El s-a alaturat PwC Romania in 1992, iar in 2007 a devenit partener, conducand pana in prezent divizia de tranzactii din Romania, precum si departamentul de corporate finance si servicii de reorganizare a afacerii din Europa de Sud-Est. Radu Stoicoviciu este specializat in proiectele de finantare, privatizari, fuziuni si achizitii si evaluari. In cei peste 18 ani de activitate in cadrul firmei, el a gestionat un numar considerabil de proiecte pentru clienti din diferite domenii, de la studii de fezabilitate, pana la obtinerea de finantare, evaluari si negocieri in cadrul tranzactiilor, atat pe partea de vanzare, cat si pe partea de cumparare si se bucura de o deosebita reputatie in randul comunitatii de afaceri.

Dinu Bumbacea, cel care a fost pentru un numar de ani liderul Departamentului de Consultanta pentru Management a PwC Romania a decis sa se dedice unor proiecte personale. El a coordonat echipa PwC pentru Industria Telecom, Media si a Divertismentului din Europa Centrala si de Est, furnizand consultanta pentru management unor companii importante din Romania si din CEE.

Pozitia de lider al biroului regional al PwC din Cluj-Napoca va fi ocupata de catre Alexandru Lupea, partener, servicii de audit. Lupea este specializat in servicii de audit si consultanta pentru companii romanesti si multinationale din sectoarele energetic, de utilitati, produse industriale si distributie. El este de asemenea liderul grupului de servicii pentru Industria Energetica, Miniera si de Utilitati din cadrul PwC Romania.

„Transilvania este una dintre cele mai dinamice din punct de vedere economic regiuni ale Romaniei. Noul meu rol va fi sa mentin si sa intaresc legaturile cu companiile din zona, precum si sa dezvolt in continuare echipa locala de consultanti si auditori”, a declarat Alexandru Lupea.

De asemenea, incepand cu 1 iulie, Mircea Bozga (foto stanga jos) a fost numit partener in cadrul departamentului de audit al PwC Romania.
Bogza s-a alaturat firmei in 1997 si va activa in cadrul grupului de servicii pentru companiile industriale. El este membru ACCA si auditor statutar autorizat. El a detinut mai multe functii in cadrul organizatiilor profesionale din domeniu si este un participant constant al evenimentelor organizate de ACCA si Camera Auditorilor Financiari din Romania.

La inceputul lui 2011, PricewaterhouseCoopers (PwC) anunta oficial numirea a doi noi parteneri in cadrul departamentului de consultanta pentru afaceri, Andrej Vizjak si Bogdan Belciu. Cei doi au lucrat anterior la A.T. Kearney

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri