Dan Barascu are o experienta de peste 10 ani in domeniul consultantei fiscale si a coordonat pina in prezent departamentul de taxe al unei importante companii de consultanta de pe piata nationala, membra a unei alte retele internationale de profil.

El a fost implicat in proiecte de consultanta si conformitate fiscala pentru companii dintr-o gama larga de sectoare de activitate, acumulind experienta relevanta in domeniu. De asemenea, el este membru al Camerei Consultantilor Fiscali (CCF) inca de la primul examen public sustinut de aceasta organizatie, in care doar 24 de candidati au fost declarati admisi, precum si membru CECCAR.

Activitatea sa profesionala presupune si prezenta activa in grupurile de lucru constituite pentru imbunatatirea legislatiei fiscale din Romania din cadrul American Chamber of Commerce (AmCham) si Foreign Investors Council (FCI).

BDO Romania, a cincea firma de audit si consultanta din tara, are o experienta de 20 ani in prestarea de servicii profesionale. Cu peste 170 de profesionisti ce actionează in cadrul unor echipe multidisciplinare coordonate de 12 parteneri acreditati de organisme profesionale internationale si locale, oferim astazi toata gama de servicii cerute de piata de audit si consultanta.