Utilizatorii cardurilor de credit VISA Bancpost care efectueaza tranzactii de peste 100 de lei vor primi in mod gratuit alerte prin SMS cu privire la operatiunile efectuate, inclusiv pentru retrageri de numerar sau plati online, a anuntat banca.
Alerta este oferita implicit tuturor posesorilor de carduri de credit VISA Bancpost in mod gratuit, insa poate fi dezactivata printr-un apel la call-center, la unul dintre numerele de telefon 0800 110 200 sau 021 30 20 789, scrie Mediafax.

"Optiunea vine in sprijinul clientilor care vor sa stie mereu situatia banilor proprii. Titularul de card va fi atentionat de fiecare data cand din contul sau vor fi debitate sume de bani ce depasesc 100 de lei. Este o metoda de a controla eficient platile pe care le faci cu cardul de credit", a declarat George Georgakopoulos, director senior executiv Bancpost, citat in comunicat.

Alerta prin SMS este parte a strategiei de securitate a cardurilor de credit oferite de Bancpost clientilor sai.

Cardurile de credit VISA emise de Bancpost (Electron, Clasic, Gold si Brilliant) sunt carduri in lei, destinate persoanelor fizice si pot fi folosite atat pe teritoriul tarii cat si in strainatate, pentru retrageri de numerar, plati la comercianti sau pentru cumparaturi on-line.

Posesorii au, practic, un credit la purtator, ce le ofera o foarte mare flexibilitate financiara. Acceptate in peste 24 de milioane de locatii comerciale din lume, cardurile de credit VISA de la Bancpost au o perioada de gratie de pana la 55 de zile pentru tranzactiile efectuate la comercianti si comision 0% la plata cu cardul.


Sursa foto : freedigitalphotos.net


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri