Kiwi Finance, cel mai mare broker de credite din Romania, l-a cooptat in functia de Head of Sales pe Gabriel Cretu.
Anterior, Gabriel Cretu (foto) a ocupat pozitia de director de vanzari si retea in cadrul OTP Bank Romania.

Acesta va fi responsabil la Kiwi Finance de obiectivele de vanzari, performanta si consolidarea echipelor si de dezvoltarea canalelor de vanzare.

Cretu a absolvit Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori si detine un doctorat in Stiinte Economice.

„M-am alaturat echipei Kiwi pentru ca am incredere in modelul de business dezvoltat, dar mai ales in oamenii care l-au creat. Am simtit ca este nevoie de mine aici, atat de experienta mea indelungata in banking cat si de ideile, pasiunea, solutiile mele. Consider ca este important sa faci parte dintr-o companie care isi propune ca tinta nu doar profitul, ci isi asuma si rolul de a „face bine”. Pe aceasta piata, aflata intr-o continua turbulenta, este nevoie de consultanti financiari independenti care sa ajute clientul sa inteleaga ceea ce alege, efectele comportamentului sau in timp asupra bugetului familiei, preturile reale ale produselor bancare pe care le acceseaza, riscurile pe care si le asuma”, a precizat Gabriel Cretu, Head of Sales Kiwi Finance.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri