OTP Bank Romania, parte a celui mai important grup financiar din Europa Centrala si de Est, OTP Group, a deschis o noua agentie la Targu Mures
La inaugurare a participat si Frigyes Harshegyi, directorul general al OTP Bank, care a spus ca daca pana in prezent compania a analizat piata de retail din Romania, acum este pregatita sa ofere clientilor o oferta avantajoasa.

"Devenim un jucator activ pe piata bancara din Romania", a declarat, citat de NewsIn, Frigyes Harshegyi, care a adaugat ca segmentul de retail a fost activat prin lansarea mai multor produse - creditul pentru nevoi personale, cu si fara garantie imobiliara, creditul ipotecar, carduri de credit si de debit, OTPdirekt, credit auto si overdraft-ul.

OTP Bank Romania are 51 de unitati operationale in majoritatea oraselor din tara, iar politica banci este de a lua in considerare si alte tipuri de venituri decat cele salariale (pensii, venituri din activitati independente, drepturi de autor, comisioane sau chirii).

Potrivit statisticilor, OTP Bank Romania a atins in iunie 2006 o cota de piata de 1,15 la suta pe segmentul de retail, bazata pe cresterea creditelor ipotecare, pana la 1,75 la suta din piata. tinta cotei de piata este 4-5%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri