Reteaua britanica Moore Stephens, una dintre cele mai mari retele de contabilitate, audit si consultanta, cotata printre primele 10 companii de profil la nivel mondial, isi continua expansiunea in sud-estul Europei prin lansarea operatiunilor Moore Stephens KSC in Romania si Republica Moldova.

Operatiunile Moore Stephens KSC vor fi conduse de Mamas Koutsoyiannis (foto), unul dintre cei mai experimentati oameni de afaceri din industrie impreuna cu partenerii Andrei Stan – Audit Partner, Casian Sabau – Audit Partner, Valeriu Cernei - Partner IT audit & advisory si Vlad Tomosoiu - Managing Partner, casa de avocatura corespondenta.

Moore Stephens are o experienta de peste 100 de ani in industria de contabilitate si consultanta in afaceri, timp in care a devenit unul dintre cele mai mare grupuri la nivel global. Astazi reteaua detine 667 de birouri in 105 tari, incorporand 27,081 angajati si venituri de peste 2,682 miliarde de dolari. Auditul si gestionarea situatiilor fiscale multi-jurisdictionale ale operatiunilor multi-nationale reprezinta nucleul afacerii. Moore Stephens KSC in piata din Romania si Republica Moldova reprezinta consolidarea pozitiei de leader a retelei internationale.

Mamas Koutsoyiannis (foto) ocupa functia de CEO al grupului regional Moore Stephens KSC care detine birourile din Romania si Republica Moldova si are o experienta de peste 19 ani, dintre care 13 ani in Romania, conducand pana de curand o companie de acelasi profil.

El este Membru al Asociatiei Expertilor Contabili Autorizati din Marea Britanie (ACCA), membru al Institutului de Contabili Publici Autorizati din Cipru (ICPAC), membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR), membru al Corpului de Experti Contabili si Contabililor Autorizati din Romania ( CECCAR ), membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania (CCFR), membru al Asociatiei Contabililor si Auditorilor din Republica Moldova (ACAP), membru al Comitetului de Calitate a ACAP din Republica Moldova, membru al Institutului Auditorilor Interni (IIA). El a fost nominalizat Ambasador ACCA in semn de recunoastere a angajamentului sau de a promova ACCA in Romania si Republica Moldova si in prezent el este membru al Sedintei Comitetului Director ACCA din Romania.

"Calitatea, transparenta si onestitatea sunt cele trei ingrediente care stau la baza parteneriatelor de succes si suntem onorati ca Moore Stephens ne-a ales ca parteneri regionali. Suntem convinsi ca in aceasta formula putem raspunde nevoilor tot mai numeroase a companiilor locale si internationale, concentrandu-ne pe nevoile specifice fiecarei industrii. Ne propunem ca in urmatoarea perioada sa ne concentram pe consolidarea operatiunilor prin oferirea de servicii cu valoare adaugata, urmand ca in urmatorii doi ani sa ne extindem la nivel local", a declarat Mamas Koutsoyiannis, in cadrul conferintei de lansare pe piata din Romania.

Andrei Stan va ocupa functia de Audit Partner. El are o experienta de peste 10 ani in audit, contabilitate, consultanta si due-dilligence aplicate atat la nivel local cat si international si este membru al Asociatiei Expertilor Contabili Autorizati din Marea Britanie (ACCA).

Casian Sabau va ocupa functia de Audit Partner. El are o experienta de peste 13 ani in audit, contabilitate, consultanta si due-dilligence aplicate pe langa statutul de membru al Asociatiei Expertilor Contabili Autorizati din Marea Britanie (ACCA), Casian este si membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR), fiind deasemnea certificat in auditarea fondurilor europene.

Valeriu Cernei va ocupa functia de Partener al departamentului de audit si consultanta IT. El are o experienta de peste 14 ani in audit si consultanta IT si este membru ISACA si membru afiliat BCI. Valeriu a realizat mai multe proiecte in domeniul securitatii informationale, auditului IT, IT due diligence, auditul si implementarea proceselor IT si asigurarea continuitatii afacerii pentru diferite institutii din domeniul financiar, retail si industrie din Romania, Moldova si Rusia.

Vlad Tomosoiu va ocupa functia de Managing Partner al casei de avocatura corespondenta biroului Moore Stephens din Romania, membra a Baroului Bucuresti. Vlad a fost implicat in diverse domenii conexe corporative si comerciale. Pe parcursul carierei sale, el a dobandit o experienta vasta in consilierea angajatorilor pe o mare varietate de probleme de munca si a fost implicat in diverse proceduri de insolventa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri