Conducerea societatii de investitii financiare Oltenia (SIF 5) a prelugit termenul de plata al dividendelor pe anul 2005, pentru investitorii care detin minim 100 de actiuni, pana la data de 31 octombrie 2006, se precizeaza intr-un comunicat transmis marti Bursei de Valori Bucuresti.

Valoarea dividendelor acordate de SIF 5 pentru anul 2005, este de peste 34,8 milioane de lei noi (63,7% din profitul realizat in 2005), a mentionat un comunicat transmis catre Bursa de Valori Bucuresti.

Pentru actionarii care detin peste 100 de actiuni si care si-au exprimat dorinta de a primi dividendele prin virament in conturi, plata de face prin sucursalele Bancii Comerciale Romane din Pitesti, Bucuresti, Targoviste, Craiova, Giurgiu, Tirgu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Slatina Alexandria si Ramnicu Valcea, in perioada 15 iunlie si 30 septembrie, potrivit NewsIn. Pentru actionarii domiciliati in alte localitati si care detin peste 100 de actiuni, SIF 5 plata de va face prin mandat postal.

Actionarii cu detineri de sub 100 de titluri isi vor ridica sumele cuvenite de la casieria SIF Oltenia din Craiova, a mai precizat comunicatul transmis de societate.

Adunarea Generala a Actionarilor SIF Oltenia (SIF5) a hotarat, la 29 aprilie, distribuirea catre actionari a unui dividend de 0,06 lei noi pe actiune. Actionarii au hotarat distribuirea a 63,7% din profitul net catre actionari, suma dividendelor depasind 34,8 milioane lei noi. Dividendul net a fost stabilit la 0,0504 lei noi pe actiune. Dividenul este platit actionarilor care vor cumpara titluri pana la 11 mai 2006 si vor fi inregistrati la 16 mai 2006.

Potrivit informarilor efectuate de conducerea companiei, profitul realizat de SIF Oltenia in 2005 a scazut la 54,6 milioane lei noi (15,7 milioane euro), cu 21,43% (19,3 milioane euro) mai putin decat in 2004, cand a inregistrat un profit de 69, 5 milioane lei noi. Pentru anul acesta societatea tinteste cresterea profitului cu 29%, la 70,4 milioane lei noi (28,9 milioane euro).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri