Banca Romaneasca a anuntat inaugurarea unei noi unitati de lucru cu publicul, aceasta fiind a 78-a. Noua sucursala a bancii a fost deschisa in Bucuresti in zona Hala Traian (Calea Calarasilor nr. 116-122), ridicand numarul sucursalelor din Capitala la 27.

In acest an, planificam sa deschidem alte 70 de noi sucursale, astfel incat reteaua bancii sa ajunga la 150 de unitati. Luam in considerare infiintarea de sucursale in orasele unde nu suntem inca prezenti, dar avem ca scop si intarirea prezentei noastre in orasele unde operam deja, a declarat Andreas Maragkoudakis, Director General al Bancii Romanesti.

In aceasta saptamana, Banca Romaneasca a mai deschis alte doua noi unitati in Medias si Reghin si sunt in curs de pregatire noi sucursale in Bucuresti, Cluj, Ramnicu Valcea, Galati si Sighetu Marmatiei. In luna decembrie, Banca Romaneasca a pus la dispozitia clientilor sai 11 noi unitati bancare situate in Bucuresti si in zone cu potential deosebit de dezvoltare a afacerilor atat din marile orase, cat si din localitati mai mici.

Banca Romaneasca - membra a grupului National Bank of Greece - avea, la sfarsitul lunii septembrie, active de 3,12 miliarde lei (882,5 milioane euro) si controla 2,06% din piata bancara romaneasca, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri