ProCredit Bank Romania a deschis sucursala Obregia, a zecea unitate din capitala, ceea ce face parte din strategia de extindere a bancii in acest an, a anuntat banca.

Deschiderea sucursalei Obregia face parte din strategia de extinderea a retelei de unitati bancare a ProCredit Bank pentru anul 2007. Intentionam sa fim prezenti in toate orasele unde exista un potential de afaceri ridicat si, in plus, sa ne intarim prezenta acolo unde ProCredit Bank exista deja, a spus directorul general al ProCredit Bank, Michael Kowalski.

Noua sucursala va oferi servicii financiar-bancare, atat pentru populatie, cat si pentru firme, de la depozite la termen, planuri de economisire, conturi de economii, carduri de debit VISA Electron si VISA Business Electron, pana la credite pentru intreprinderi mici si mijlocii (IMM), microcredite si credite agricole pentru micii intreprinzatori din mediul rural.

ProCredit a ajuns, astfel, sa detina 30 de sucursale si agentii in 16 orase, respectiv in Bucuresti (10), Cluj (3), Brasov (2), Constanta (2), Craiova, Timisoara (2), Iasi, Arad, Pitesti, Baia Mare, Braila, Tirgu Mures, Suceava, Dabuleni, Ramnicu Valcea si Alexandria.

ProCredit Bank Romania a fost infiintata in 2002, iar actionarii sai sunt Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), International Finance Corporation (IFC) - Membra a grupului Bancii Mondiale, Commerzbank, Deutsche Investitions-und Entwicklungsgesellschaft (DEG), ProCredit Holding (companie germana de investitii) si Internationale Project Consult GmbH (IPC). ProCredit Bank Romania detinea active de 746,5 milioane lei (220,7 milioane euro) la sfarsitul anului trecut si controla 0,43% din piata bancara romaneasca, dupa cum arata, datele Bancii Nationale a Romaniei (BNR).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri