Societatea Gerom SA Buzau ar putea contracta un credit in valoare de 2,3 milioane euro (7,8 milioane lei) de la Banca Comerciala Romana (BCR), pentru achizitionarea unui cuptor de curbare-securizare, potrivit unui comunicat al companiei, informeaza NewsIn.

Propunerea se va afla pe ordinea de zi a unei adunari generale a actionarilor (AGA) societatii din 2 aprilie. De asemenea, actionarii ar putea aproba infiintarea unei noi societati cu raspundere limitata, cu un capitalul social de 578.000 lei si cu sediul in orasul Buzau, va avea ca domeniu principal de activitate montarea ferestrelor si usilor, a mobilierului urban si comercial.

In primele noua luni ale anului 2006, Gerom a inregistrat o cifra de afaceri de 15,4 milioane lei (circa 4,38 milioane de euro), cu 2,21% mai mica decat in acelasi interval al anului 2005, si un profit de aproximativ 352.159 lei (circa 100.000 de euro).

Gerom Buzau are un capital social de 22,81 milioane lei si are ca actionaru majoritar compania Hystria Expert, care detine 77,98 % din capitalul social.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri