Societatea de Investitii Financiare Oltenia (SIF5) va plati, incepand cu data de 15 iunie, dividendele aferente anului 2006, informeaza NewsIn citand un comunicat transmis de companie Bursei de Valori Bucuresti (BVB). Valoarea dividendului brut este de 0,07 lei pe actiune, iar valoarea totala a dividendelor este de 40,6 milioane lei si reprezinta 51,5% din profitul net al anului trecut.

Actionarii inscrisi in registru la data de 15 mai sunt cei care vor beneficia de dividende. Cheltuielile generate de distribuirea dividendelor vor fi suportate de catre actionari. Modalitatea de plata a dividendelor va fi adusa la cunostinta actionarilor printr-un comunicat de presa ulterior, se precizeaza in prezentul comunicat.

Actionarii care doresc ca plata dividendelor sa se faca prin virament in cont bancar vor trimite solicitari la sediul SIF Oltenia pana la data de 10 iunie.

SIF Oltenia a incheiat primul trimestru al acestui an cu un profit net de 30,5 milioane lei, cu circa 29% sub cel din intervalul similar al lui 2006, cand acesta a fost de 42,85 milioane lei. Societatea estimeaza un profit net de 85,6 milioane de lei pentru acest an, in crestere cu 8,5 % fata de rezultatul obtinut anul trecut, si o crestere a veniturilor cu 16% pana la aproximativ 159,85 milioane de lei.

SIF Oltenia a incheiat anul trecut cu un profit net de 78,9 milioane lei, in crestere cu 37% fata de anul 2005, cand rezultatul net a fost de 54,658 milioane lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri