Adrian Allot a fost numit director general al societatii Aviva Pensii Private (pilonul II), care va fi lansata in curand pe piata pensiilor private din Romania, dupa ce a ocupat functia de director general adjunct al Aviva Asigurari de Viata

"Dupa ce a lucrat mai bine de patru ani in cadrul acestei companii, timp in care a fost si director financiar si de director general adjunct (din vara anului trecut), Adrian Allot a fost numit director general al societatii de pensii private" a spus Shah Rouf, director general Aviva Asigurari de Viata.

Adrian Allot are peste 15 ani de experienta in acest domeniu, lucrand de-a lungul timpului in companii din Noua Zeelanda, Australia, Filipine si Romania. „Noul director general al Aviva Pansii private este una din personalitatile reprezentative ale industriei asigurarilor din Romania, iar experienta si expertiza sa ne vor ajuta foarte mult in setarea noii societati de pensii. Sunt sigur ca se va implica foarte mult in pozitionarea cat mai buna a companiei Aviva in topul pietei pensiilor private”, a declarat Shah Rouf.

"Sunt sigur ca evolutiile actuale in aceasta zona, vor determina cresterea gradului de interes al romanilor pentru produsele de economisire pe termen mediu si lung, care va influenta pozitiv segmentul de pensii si asigurari de viata al pietei din Romania" a mai adaugat Directorul General Aviva Asigurari de Viata.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri