Actionarii Asitrans Asigurari au hotarat schimbarea boardului companiei de asigurari si a diviziei sale de leasing cu doi manageri din Bulgaria, reprezentanti ai actionarului majoritar Eurohold, a declarat, citat de NewsIn, Bogdan Stan, membru in Consiliul de Administratie.
Presedinte al Asitrans Leasing a fost numit Assen Assenov, care in prezent ocupa functia si de director general in cadrul Eurolease Bulgaria si, in acelasi timp, este seful diviziei Auto din cadrul Eurohold, divizie care cuprinde mai multe companii.

Tot in sedinta din 7 august, presedintele Asitrans Asigurari Valentin Gabriel Mirescu a fost inlocuit cu Kiril Boshov, care detine si functia de presedinte al companiei Eurohold Bulgaria.

Bogdan Stan a detinut functia de presedinte al societatii Asitrans Leasing si a fost director general al Asitrans Asigurari, iar dupa Adunarea Generala a Actionarilor (AGA) din 7 august a fost numit membru in Consiliul de Administratie al acestor doua entitati.

Compania de asigurari Asitrans si-a propus sa intre pe profit din 2008, sa diversifice portofoliul de produse si sa extinda reteaua cu 25 de unitati pana la sfarsitul anului viitor, conform strategiei de dezvoltare a grupului Eurohold.

"Urmeaza convocarea Adunarii Generale a actionarilor pentru schimbarea numelui societatii din Asitrans Asigurari in EuroIns Romania, in perioada imediat urmatoare", a mai spus Stan. El considera ca in aceeasi zi ar putea avea loc o alta intrunire AGA pentru a hotari schimbarea denumirii societatii Asitrans Leasing in Eurolease Auto Romania.

Compania bulgara Eurohold a anuntat, luna trecuta, ca a preluat peste 75% din actiunile Asitrans Asigurari, pentru care a platit 12,5 milioane euro, incluzand achizitia de actiuni, cresterea de capital, investitii in segmentul IT, precum si pachetul majoritar al Asitrans Leasing.

Compania are ca obiectiv atingerea unui volum al primelor brute subscrise de 30 milioane euro in 2007 si peste 50 milioane de euro in anul 2008. Pentru primele sase luni din 2007, Asitrans Asigurari a subscris prime brute in valoare de 14,5 milioane euro, in crestere cu 45% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri