Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat un serviciu de reincarcare a creditelor de consum aflate in derulare, care poate fi accesat atunci cand clientii au rambursat cel putin jumatate din valoarea imprumutului
Serviciul se adreseaza clientilor BCR care au in derulare credite de consum Divers BCR si Maxicredit BCR, in lei sau in valuta si presupune repunerea la dispozitia clientului a unei sume reprezentand valoarea creditului rambursat deja de acesta, concomitent cu posibilitatea extinderii perioadei de rambursare.

Serviciul poate fi accesat de clientii care au rambursat cel putin jumatate din valoarea creditului acordat sau celor care au platit jumatate din numarul total de rate stabilite prin graficul de rambursare emis la momentul acordarii creditului, se arata in comunicat.

Banca nu percepe comisionul de acordare a creditelor reincarcate pana la data de 11octombrie, iar clientul bancii poate beneficia de reincarcarea creditului ori de cate ori doreste.

BCR este cea mai mare banca din Romania, cu active de peste 16 miliarde euro la finele primului semestru. BCR are in prezent 517 sucursale si agentii in toata tara, emite 23 de tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de bancomate, peste 1.300.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri