Brokerul de credite Mortgage Capital Group (MCG) vrea sa deschida, in cel mult doua luni, birouri in Italia si Spania pentru a oferi consultanta romanilor stabiliti in aceste tari in contractarea de credite ipotecare pentru cumpararea de imobile in Romania
Solutiile de creditare gestionate de Mortgage Capital Group cuprind finantari ipotecare si imobiliare, refinantari, finantari complexe, precum si un produs pentru achizitii imobiliare ("real estate aquisition").

"Participarea MCG la Targul National Imobiliar, desfasurat in perioada 11-14 octombrie, a oferit companiei oportunitatea de a-si extinde activitatea in Italia si Spania, facilitand astfel romanilor care muncesc in aceste tari accesul la finantari ipotecare in vederea achizitionarii de imobile in Romania", a declarat directorul MCG, Bogdan Furnica.

Targul a aratat ca romanii apeleaza din ce in ce mai mult la brokeri pentru contractarea de credite ipotecare, a mentionat Furnica.

MCG estimeaza ca piata de brokeraj ce are ca domeniu finantarile ipotecare se va tripla pana la finalul anului 2008.

"Dezvoltatorii de proiecte imobiliare s-au aratat interesati de serviciile oferite de MCG si estimam ca in urmatoarele doua luni se vor concretiza proiecte ce depasesc valoarea sumei de 200 milioane euro", a adaugat Furnica.










Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri