Oferta promotionala Alpha Bank Romania consta in eliminarea comisionului de acordare si este valabila pana la sfarsitul anului
Alpha Bank Romania ofera clientilor posibilitatea de a contracta creditele Alpha Housing fara a mai plati comisionul de acordare. Marja de dobanda aferenta tuturor produselor de creditare pentru locuinta oferite de banca ramane neschimbata. Promotia este valabila in perioada 20 octombrie – 31 decembrie 2007 si se aplica pentru toate tipurile de credite imobiliare si ipotecare ale bancii.

Creditele Alpha Housing sunt destinate achizitionarii si construirii de locuinte, decorarii sau amenajarii casei, precum si refinantarii unui credit pentru locuinta contractat de la o alta banca.

Alpha Housing Option ce asigura libertate clientul de a opta, dupa primii 5 sau 7 ani de contract, intre vanzarea casei si rambursarea creditului fara niciun comision, schimbarea locuintei prin contractarea unui nou credit sau prelungirea contractului de creditare pentru inca 23 sau 25 de ani.

„Clientii Alpha Bank Romania s-au obisnuit deja cu ofertele noastre accesibile, adaptate nevoilor clientului”, spune Sergiu Oprescu, Presedinte Executiv Alpha Bank Romania. „Pentru toate creditele, iar aici ne referim desigur si la produsele de creditare Alpha Housing, banca a perceput intotdeauna doar un singur comision de acordare si niciunul anual. Prin promotia pe care o derulam pana la sfarsitul acestui an facem un nou pas in strategia noastra si oferim clientilor credite pentru investitii imobiliare - ipotecare fara niciun comision.”

Produsele Alpha Housing nu au limita maxima de suma si se acorda in RON, EUR sau USD. Gradul maxim de indatorare poate ajunge pana la 65%, in functie de venitul lunar net al familiei. Banca accepta o gama larga de venituri pentru rambursarea creditului, inclusiv venituri provenite din alte surse decat cele salariale, cum ar fi veniturile din chirii, profesii liberale, drepturi de autor, dividende, diurne sau orice alte venituri pentru care clientii pot prezenta documente justificative.

Avansul standard este de 15% pentru toate creditele Alpha Housing, cu posibilitatea de a ajunge pana la 0%, in functie de valoarea tranzactiei si a garantiilor imobiliare.

Clientii Alpha Bank Romania vor beneficia in continuare de toate celelalte facilitati atasate creditelor pentru locuinta si anume asigurarea de viata fara costuri suplimentare si valabila pe toata perioada contractului de credit, AlphaCard Visa Credit cu utilizare internationala, la care nu se percepe taxa de emitere si taxa de administrare in primul an si acces gratuit la AlphaClick, serviciul de Internet Banking. In plus, clientii persoane fizice a caror valoare cumulata a creditelor contractate la Alpha Bank Romania este de peste 30.000 de EUR sau echivalent devin membri Alpha Club, program prin care beneficiaza de multiple reduceri si facilitati in reteaua partenerilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri