Eximbank, Banca de Export–Import a Romaniei, vrea sa impulsioneze relatiile comerciale dintre Romania si Serbia, ca urmare a semnarii unui acord de cooperare cu agentia oficiala de credite pentru export si asigurari a Serbiei (AOFI), a anuntat banca.
"EximBank incurajeaza exporturile romanesti pe piata sarbeasca prin acordarea de asistenta si sprijin financiar in acest sens", a declarat Carmen Radu, presedintele EximBank Romania.

Ea a adaugat ca Eximbank si AOFI vor atrage companiile sarbe in proiecte romanesti, carora le vor oferi solutii de finantare si informatii despre potentialul economiei romanesti si partenerii de afaceri din Romania.

Firmele romanesti care vor sa-si extinda afacerile in Serbia pot obtine mai multe informatii despre conditiile economice din aceasta tara, precum si despre potentialii parteneri.

In baza acordului, EximBank poate oferi la solicitarea unui operator economic roman informatii despre actionariatul, limita de credit si rezultatele financiare ale unui potential parterner sarb.

AOFI este o institutie similara EximBank din Serbia, care ofera companiilor sarbesti asigurari de credite si de investitii in strainatate, asigurari pe termen scurt pentru creantele comerciale, credite de export si credite cumparator, garantii, produse de factoring, forfetare, precum si servicii de consultanta.

Banca de Export-Import a Romaniei EximBank - SA este o institutie specializata, prin care se deruleaza activitati de sustinere a mediului de afaceri romanesc si a tranzactiilor internationale prin instrumente financiar-bancare de finantare, cofinantare, refinantare, asigurare, reasigurare, garantare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri