BRD Sogelease IFN SA, divizia de leasing financiar a BRD-Groupe Societe Generale, a cumparat 20% din capitalul social al subsidiarei de leasing operational de pe piata romaneasca a grupului Societe Generale, BRD Sogelease Asset Rental SRL.
In urma achizitiei, grupul Societe Generale ramane in continuare asociatul majoritar al BRD Sogelease Asset Rental SRL, detinand 80% din capitalul companiei.

BRD Sogelease IFN SA este subsidiara de leasing financiar a grupului Societe Generale, care detine 99,96% din actiunile companiei, insa, conform reglementarilor Bancii Nationale a Romaniei (BNR) cu privire la institutiile financiare non-bancare, compania nu poate desfasura activitati de leasing operational.

BRD Sogelease Asset Rental SRL a fost infiintata in 2007 pentru a oferi clientilor grupului leasing operational si inchiriere pentru echipamente si vehicule de peste 3,5 tone.

BRD-Groupe Societe Generale este a doua banca de pe piata romaneasca dupa active si retea, cu active de peste 11 miliarde euro si a doua capitalizare bursiera la Bursa de Valori Bucuresti (BVB).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri