Schimbare de management la filiala de leasing a BRD Groupe Societe Generale: Frederic Banco vine sa administreze un portofoliu de 877 milioane de lei

Frederic Banco este noul director general al BRD Sogelease, filiala de leasing a BRD Groupe Societe Generale care a acordat in prima jumatate a acestui an finantari noi in valoare de 338,2 milioane de lei.

Frederic Banco are o experienta manageriala de peste 23 de ani, construindu-si cariera in cadrul ALD Automotive International, filiala Societe Generale specializata in leasing operational pe termen lung si managementul flotelor auto. Inainte de preluarea conducerii BRD Sogelease, Banco a fost, intre 2016 si 2019, director general al ALD Automotive Romania, conform unui comunicat de presa emis de catre companie.

"Obiectivul nostru este sa ne acceleram cresterea profitand de sinergia cu Grupul BRD si, in egala masura, de retelele noastre de dealeri interni si internationali. BRD Sogelease are experienta necesara pentru a construi solutii de finantare inovatoare si flexibile, asistandu-si astfel clientii – fie ei IMM-uri sau companii mari, romanesti sau multinationale – in dezvoltarea activitatilor lor. Profit de ocazie ca sa felicit echipa BRD Sogelease pentru cresterea cu 17% a portofoliului intre iunie 2018 si iunie 2019, si sa le multumesc, in egala masura, clientilor”, a spus Frederic Banco.

In prima jumatate a anului 2019, BRD Sogelease a acordat finantari noi in valoare de 338,2 milioane de lei (71 mil. euro), in crestere cu 31% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Ponderea cea mai mare este detinuta de vehiculele comerciale si de pasageri, urmate de echipamente pentru agricultura, industrie si constructii. Astfel, portofoliul total al BRD Sogelease a ajuns la 877 milioane de lei, in crestere cu 17,2% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Citeste si:
Grupul BRD raportează un profit în scădere cu 35,7% în 2020
Grupul BRD raportează un...
Sursa foto: Minerva Studio / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri