Arbitrul pensiilor private a sanctionat cu avertisment scris societatile BT Aegon Fond de Pensii si Grawe Pension Services si a retras avizul de agenti de marketing pentru trei brokeri ai Grawe, care au semnat acte de aderare inainte de a obtine avizul propriu-zis de la CSSPP, a anuntat CSSPP.
Societatea BT Aegon Fond de Pensii SA, care activeaza pe piata pensiilor private obligatorii (pilon II), a fost sanctionata cu avertisment scris pentru incalcarea prevederilor articolului 35 din norma 25/2007, privind marketingul fondului de pensii administrat privat.

Potrivit prevederilor mentionate, "administratorul sau, dupa caz, agentul de marketing persoana juridica este obligat ca in termen de 15 zile lucratoare de la data luarii la cunostinta sa informeze Comisia in cazul in care constata ca agentii sai de marketing incalca prevederile legale".

Pentru incalcarea prevederilor legale mentionate mai sus, CSSPP a mai acordat o sanctiune cu avertisment scris societatii Grawe Pension Services Broker de Pensii Private SRL.

Arbitrul pensiilor private a sanctionat trei agenti ai Grawe Pensions Services Broker de Pensii Private SRL cu retragerea avizului de agent de marketing.

Agentii de marketing au primit aceste sanctiuni pentru semnarea actelor de aderare inainte de obtinerea avizului din partea CSSPP, fapte care au incalcat prevederile articolului 6, aliniat (1) din norma 25/2007 privind marketingul fondului de pensii administrat privat.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri