Banca UniCredit Romania a redus dobanzile pentru creditele ipotecare si imobiliare destinate persoanelor fizice si a marit pana la 25 de ani perioada de rambursare a acestor credite.

Astfel, rata dobanzii pentru creditele ipotecare si imobiliare de la UniCredit este variabila si a fost redusa la 8 la suta pentru creditele in valuta si la 13 la suta pentru cele in lei.

Valoarea creditului variaza intre 15.000 lei noi si 1 milion de lei noi, respectiv 5.000 euro sau dolari si 250.000 euro sau dolari.

Aceasta promotie a bancii UniCredit Romania va dura pana la data de 15 septembrie 2005.

UniCredit Romania accepta in prezent pentru stabilirea capacitatii de rambursare, o gama larga de surse de venituri (din salariu, din chirii, din dividende, venituri din profesii liberale si drepturi de autor, precum si alte venituri viitoare si permanente ce pot fi dovedite cu documente justificative).

Contributia proprie a solicitantului este de minimum 25 la suta din valoarea imobilului achizitionat.

"UniCredit Romania isi va largi in continuare portofoliul de produse si servicii pentru persoanele fizice si isi va consolida oferta pentru companii. In curand vom oferi clientilor nostri o solutie completa de finantare pentru nevoile imobiliare prin lansarea unui credit ipotecar si imobiliar pentru construirea, modernizarea, extinderea si terminarea de locuinte si case de vacanta", a declarat Alina Pascu, vicepresedinte si coordonator al Diviziei de Retail in cadrul bancii UniCredit Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri