Filiala din Romania a companiei olandeze de leasing operational LeasePlan Corporation estimeaza ca va administra pana la sfarsitul lui 2009 o flota de 2.500 de autovehicule si va intra pe profit in 2011, dupa o dublare anuala a flotei gestionate, a declarat directorul general al LeasePlan Romania.
"Pentru acest an, am estimat circa 1.100 de autovehicule, iar dupa primele 11 luni ale acestui an am depasit deja aceasta tinta. Pana la sfarsitul lui 2008, credem ca vom gestiona peste 1.200 de autovehicule, iar in 2011 estimam ca vom intra pe profit, dupa o dublare anuala a flotei gestionate", a spus, citat de NewsIn, directorul general al LeasePlan Romania, Bogdan Apahidean.

El a adaugat ca, in 2010, estimeaza acelasi ritm de crestere, respectiv o dublare a flotei de autovehicule administrate fata de anul anterior.

"Ne-am depasit estimarile pentru acest an datorita fortei de vanzare, care a explicat avantajele acestui produs. Pentru 2009 ne-am propus sa imbunatatim relatia cu furnizorii, care au un rol important in ce priveste calitatea serviciilor", a mai spus Apahidean, care estimeaza o cifra de afaceri de peste 8 milioane lei la sfarsitul acestui an.

LeasePlan Romania a intrat pe piata romaneasca in martie 2007 si a devenit operationala in luna septembrie a aceluiasi an, printr-o investitie initiala de circa 1,3 milioane euro.

LeasePlan Romania face parte din grupul olandez LeasePlan, detinut de un consortiu alcatuit din Volkswagen Group, cu o participatie de 50%, Compania de Dezvoltare Mubadala din Abu Dhabi, cu 25%, si Grupul Olayan (25%).

In cazul leasingului operational pe segmentul auto - cel mai raspandit -, companiile pot beneficia de o flota de masini pe o anumita perioada de timp, in urma semnarii unui contract de leasing operational cu o firma specializata, care se ocupa si de gestiunea flotei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri