Compania Porsche Asigurari anunta 1.000 de polite de asigurare Casco incheiate, dupa 3 luni de activitate, potrivit comunicatului companiei.
“In primele trei luni de activitate, 46% dintre cei care au solicitat leasing pentru finantarea unei masini din portofoliul grupului, au aplicat de asemenea pentru o asigurare Casco de la Porsche Asigurari”, a declarat Kurt Leitner, CEO al Porsche Finance Group.

Kurt Leitner a adaugat ca se asteapta ca cel putin 40% din vanzarile grupului sa fie asigurate prin Porsche Asigurari in urmatorii doi ani.

Rezultatele au fost de asemenea sustinute de o promotie, ocazionata de lansarea noii companii prin care polita Casco este oferita gratuit in primul an de contract.

Astfel, de la inceputul promotiei, in noiembrie 2008 au fost inregistrate circa 1.500 de solicitari de asigurare.

Potrivit datelor companiei campania va continua pana la sfarsitul lunii ianuarie, oferind astfel un discount de 5% din pretul cu TVA al masinii, in plus fata de alte reduceri disponibile.

Grupul ofera de asemenea clientilor sai optiunea incheierii contractului cu dobanda fixa in euro, pentru intreaga durata a contractului de leasing, metoda de a contracara efectele unor fluctuatii neasteptate.

In prezent, Porsche Asigurari pune la dispozitia pietei asigurarea full-CASCO pentru masinile noi, achizitionate prin contracte de leasing, iar in viitorul apropiat compania isi va extinde serviciile pentru masinile cumparate prin credite auto, pentru masinile second-hand, precum si pentru masinile achizitionate cu plata in numerar, se mai mentioneaza in comunicatul companiei.

Totodata, polita CASCO este valabila in intreaga Europa, fara ca titularul sa fie nevoit sa plateasca prime suplimentare atunci cand calatoreste in alte tari si indiferent de compania care ofera asigurarea RCA. De asemenea, suma maxima asigurata este de 150.000 euro, pentru care compania ofera produsul standard.

Compania pune la dispozitia clientilor asistenta rutiera non-stop, iar contravaloarea reparatiilor efectuate ca urmare a producerii unui eveniment este decontata direct catre service-urile auto ale Grupului Porsche.

Porsche Asigurari ofera asigurarea Casco pentru o gama variata de riscuri incluzand: avarii provocate la instalatia electrica de muscaturile de animale, avarii cauzate de vandalism, chei pierdute sau furate etc.

Un aspect important pentru clienti companiei este faptul ca nu trebuie sa mearga la sediul asiguratorului pentru evaluarea pagubelor, ci totul se finalizeaza la sediul dealer-ului auto.

Asiguratorul se bazeaza pe o retea de inspectori de daune independenti, care acopera intreg teritoriul tarii si care sunt pregatiti sa raspunda eficient tuturor solicitarilor preluate de catre call center.

Porsche Leasing, la fel ca toate companiile din cadrul Porsche Finance Group, continua sa ofere solutii de finantare, pe baza unei analize detaliate a bonitatii clientului si a altor criterii pe care grupul le-a aplicat intotdeauna.

Porsche Finance Group se ocupa cu finantarea autoturismelor apartinand marcilor holding-ului: Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Porsche.

Grupul este prezent pe piata romaneasca din 1999 si include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility si noua Porsche Asigurari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri