Alpha Bank Romania lanseaza prima campanie dedicata exclusiv asociatiilor de proprietari, oferind un pachet ce include un cont curent cu dobanda de depozit si alte facilitati atasate.
Contul curent pus la dispozitia asociatiilor de proprietari prin campania Alpha Administrator ofera acces permanent si facil la fonduri, precum si dobanzi atractive, bonificate la soldul zilnic, cu valori comparabile cu cele ale depozitelor la termen.

In plus, atat pentru deschiderea contului, cat si pentru retragerea sumelor comisionul este de 0%, iar pentru toate operatiunile uzuale (depuneri, plati sau incasari) banca nu percepe alt comision, cu exceptia celor aferente BNR.

Campania Alpha Administrator este sustinuta de Liga Asociatiilor de Proprietari Habitat, organizatie ce reprezinta interesele asociatiilor de proprietari din Romania. “Am semnalat de nenumarate ori necesitatea unor produse bancare dedicate asociatiilor de proprietari. Suntem in anul 2009, dar majoritatea administratorilor de bloc prefera inca platile in numerar, la ghiseele furnizorilor de utilitati. Produsul oferit de Alpha Bank asociatiilor de proprietari ofera siguranta, economie de timp, eficienta si raspunde unor nevoi existente de multa vreme in piata“, a declarat Mihai Mereuta, presedintele Ligii Asociatiilor de Proprietari Habitat.

Contul poate fi constituit in lei sau in euro. In functie de valoarea sumelor din cont, dobanda poate ajunge pana la 11,50% p.a pentru conturile in lei si pana la 4,25% p.a pentru conturile in euro. Accesul la fonduri se poate face oricand, fara a se pierde dobanda calculata la zi.

Asociatiile care aleg contul curent oferit prin Campania Alpha Administrator beneficiaza de acces gratuit la serviciul de Internet Banking Alpha Click, prin intermediul caruia pot efectua in orice moment, de la computerul de acasa, plata utilitatilor sau alte operatiuni specifice Asociatiilor de Proprietari, fara a se mai deplasa la ghiseele diverselor institutii.

Deschiderea contului curent se face usor, solicitantii beneficiind de consiliere gratuita la oricare dintre cele 200 de unitati ale bancii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri