Bank of Cyprus a majorat dobanzile la unele tipuri de depozite in lei pana la 17% pe an si a lansat un depozit la doua luni cu dobanzi anuale de pana la 15,75% la lei si de cel mult 7,5% la euro, in cadrul unei campanii ce include si reducerea unor comisioane percepute de banca.
Astfel, depozitul lunii februarie, pe doua luni, fara suma minima de depozitare, este actualizat in fiecare luna de catre banca, scrie NewsIn.

Banca ofera posibilitatea deschiderii depozitelor Tot Inainte, Flexi Fix si Progresiv si in moneda nationala, nu numai in euro, majorand totodata dobanzile practicate la aceste depozite.

Pentru depozitul Tot Inainte cu posibilitatea retragerii dobanzii in avans, la data constituirii depozitului, banca plateste o dobanda la scadenta de trei luni de 15,44% pe an la lei si de 7,23% pe an la euro.

Banca a majorat dobanzile si la depozitul Flexi Fix cu scadenta la trei luni, ce permite retragerea de numerar fara penalitati inainte de maturitate, pana la 15% pe an la lei si 6,3% pe an la euro. In cazul depozitului Flexi Fix, clientii pot retrage numerar o data pentru depozitele cu scadenta la trei sau sase luni si de doua ori pentru cele cu scadenta la 12 luni. Fiecare retragere poate fi de pana la 10% din valoarea initiala a depozitului.

Pentru depozitul Progresiv, cu o dobanda ce se majoreaza lunar, Bank of Cyprus plateste o dobanda anuala de pana la 16,25% la lei si 7% la euro, la scadenta de trei luni. In cazul depozitelor cu scadenta la sase luni, dobanda ajunge la 17% pe an la lei si la 7,1% pe an la euro.

Banca practica, pentru o perioada nespecificata, un comision de retragere la scadenta de 0% si un comision de administrare similar pentru serviciul Online Banking, pentru care comisioanele de tranzactii sunt reduse cu 50%.

Bank of Cyprus ofera gratuit un card de debit Visa Classic in lei si posibilitatea unui descoperit de cont (overdraft) de pana la 60% din valoarea depozitului, fara comisioane de analiza sau de administrare.

Bank of Cyprus are in Romania o retea de noua sucursale si vrea ca pana la jumatatea anului sa ajunga la 14 unitati.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri