Brokerul de asigurari Marsh Romania estimeaza pentru sfarsitul acestui an un volum de prime brute intermediate in crestere cu cel mult 5%, pana la circa 237 milioane lei, evolutie similara ansamblului pietei, a declarat directorul general al companiei, Cristian Fugaciu, citat de NewsIn.
"Pentru acest an estimam o crestere de cel mult 5% a primelor brute intermediate si un nivel al veniturilor similar cu cel inregistrat anul trecut, avand in vedere evolutia intregii piete de brokeraj din Romania in acest an", a spus Fugaciu.

Marsh Romania a intermediat in 2008 prime brute subscrise de 226 milioane lei si a inregistrat venituri de 27,56 milioane de lei, in crestere cu 28,5% fata de 2007. Pe segmentul de asigurari generale, compania a intermediat anul trecut prime de 222,25 milioane lei, iar pe segmentul de asigurari de viata - de 3,93 milioane lei.

Compania a inregistrat anul trecut un profit net de 7,18 milioane lei.

Marsh Romania este subsidiara locala a Marsh, una dintre companiile Marsh & McLennan Companies (MMC), grup cu peste 54.000 de angajati si cu venituri anuale de peste 11 miliarde de dolari. Din grupul MMC mai fac parte companii precum: Mercer, companie de consultanta financiara in domeniul resurselor umane, Guy Carpenter, specializat pe risc si reasigurare, Oliver Wyman, consultanta de management, si Kroll, compania de consultanta de risc.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri