Millennium Bank a redus dobanzile la creditele ipotecare si la creditele de nevoi personale cu ipoteca pentru populatie cu pana la 3,5%.
Noile dobanzi sunt calculate in functie de procentul din valoarea imobilului ipotecat pe care il finanteaza banca prin credit si se aplica imprumuturilor contractate incepand cu 10 august 2009.

„Aceste modificari urmaresc tendinta descendenta a dobanzilor si, în acelasi timp, pozitioneaza oferta Millennium Bank printre cele mai bune de pe piata, mai ales pentru creditele cu risc scazut”, a declarat Eliza Erhan, director dezvoltare produse retail in cadrul Millennium Bank.

Noua dobanda pentru creditele ipotecare este calculata in functie de indicele ROBOR sau EURIBOR la trei luni, plus o marja incepand de la 6,5%. Dobanda pentru creditul de nevoi personale cu ipoteca este alcatuita tot din indicele ROBOR sau EURIBOR la trei luni, dar la care se adauga o marja incepand de la 7%.

Millennium Bank ofera credite ipotecare li credite de nevoi personale cu ipoteca cu dobandă variabila, actualizată la fiecare trei luni, nu percepe comision de administrare si ofera clientilor, gratuit o asigurare de viata.

Millennium Bank este subsidiara locala a grupul portughez Millennium bcp, care si-a început activitatea pe piaţa romaneasca in toamna anului 2007. In prezent, banca are 73 de unitati in toata tara.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri