Turcii de la GarantiBank ofera o perioada de gratie flexibila de 3 luni pentru toate creditele contractate de persoanele fizice pana la finalul acestui an, in care clientii nu platesc nimic, nici dobanzi si nici comisioane.
Clientii GarantiBank pot beneficia de aceste trei luni de gratie oricand in primii trei ani din perioada creditare. De asemenea, acestia pot opta pentru a lua toate cele trei luni de gratie odata sau pot alege sa beneficieze de acestea separat.

„Modalitatea flexibila in care poate fi luata aceasta perioada de gratie de trei luni le va permite clientilor sa ia o pauza de la plata creditului atunci cand apar situatii neprevazute, care le solicita majoritatea resurselor financiare. De exemplu, daca incepe scoala si trebuie cumparate cartile si rechizitele necesare, sau daca masina trebuie dusa la reparat, clientii nostri au acum posibilitatea de a amana plata ratei in lunile in care cheltuielile sunt mai mari. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa anunte acest lucru in agentia in care au contractat creditul.” a declarat Okan Yurtsever, director de Retail Banking si Bancassurance in cadrul GarantiBank.

Aceasta perioada de gratie de 3 luni se acorda pentru creditul imobiliar, creditul ipotecar pentru constructii, creditul pentru nevoi personale cu asigurare, creditul pentru nevoi personale cu garantii reale si creditul auto.

Imprumutul imobiliar si creditul ipotecar pentru constructii sunt oferite de GarantiBank in lei, euro, dolari si franci elvetieni, iar dobanda anuala efectiva la un credit de 300.000 euro pe o perioada de 30 ani este de 9,32%.

Creditul pentru nevoie personale cu garantii reale este, de asemenea, disponibil in toate cele 4 monede, suma maxima ce poate fi obtinuta este de 300.000 euro, iar dobanda anuala efectiva pentru aceasta valoare a imprumutului este de 10,48% pe o perioada de creditare de 30 de ani.

La creditul pentru nevoi personale cu asigurare suma maxima ce poate fi imprumutata de la GarantiBank este doar 30.000 euro sau echivalent in lei, dolari sau franci elvetieni, iar dobanda anuala efectiva ajunge la 15,53% calculata la suma maxima si pe o perioada maxima de creditare, de 10 ani.

Creditul auto din oferta GarantiBank este de cel mult 40.000 euro, iar la suma maxima a imprumutului dobanda anuala efectiva ajunge la 11,53% calculata pe perioada maxima de creditare, de 7 ani.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri