Clientii persoane fizice si juridice ale OTP Bank Romania din Sfantu Gheorghe, judetul Covasna, vor putea plati online taxele si impozitele, incepand de joia viitoare, 11 ianuarie, prin intermediul serviciului OTPdirekt, a anuntat banca.
Potrivit bancii, clientii din Sfantu Gheorghe care aleg sa efectueze platile prin OTPdirekt ar urma sa beneficieze de reduceri de pana la 50% fata de comisioanele percepute la ghiseul bancar pentru platile in lei si valuta, precum si de reduceri la taxe si impozite, in functie de rapiditatea cu care platesc.

Astfel, clientii OTP Bank din resedinta judetului Covasna care doresc sa beneficieze de optiunea OTPdirekt pentru plata taxelor trebuie sa depuna o cerere la Biroul de Taxe si impozite din cadrul primariei, pentru a solicita dreptul la sistemul de plati online, iar cu datele de identificare primite se pot loga in sistemul primariei, sectiunea "Taxe locale", unde vor bifa impozitele pe care doresc sa le plateasca.

Ulterior, impozitele selectate vor aparea in OTPdirekt ca fiind plati initiate, acestia trebuind doar sa le confirme, mai precizeaza OTP.

OTP Bank Romania este subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar din Ungaria.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri