Astra Asigurari plateste daune de 777.600 lei pentru casele afectate de inundatii din judetele Suceava si Botosani si a costituit o rezerva de daune de 2,5 milioane lei pentru 300 de dosare de dauna care se afla in avizare, a anuntat asiguratorul.
Despagubirile ce se vor plati pe dosarele din Suceava si Butosani se ridica la 777.600 lei (550.400 lei in Suceava si 227.200 de lei in Botosani).

Potrivit companiei, numarul dosarelor aflate in avizare ar mai putea creste. "Aproximativ 140 de dosare sunt in lucru doar pe raza judetului Suceava, zona cea mai grav afectata de furia naturii, unde au fost inregistrate si trei daune totale", se arata in comunicat.

Pentru o cat mai rapida rezolvare a cazurilor de dauna, au fost relocate resurse umane din Bucuresti si din zonele limitrofe judetelor afectate. Compania plateste pe loc pagubele de pana in 6.000 lei, in asa fel incat asiguratii sa poata incepe reparatiile.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri