Bank Leumi Romania, subsidiara locala a grupului bancar israelian Leumi, a lansat un card de credit cu cip, emis sub sigla Visa si dedicat clientilor sai premium.
Leumi Gold Card este primul card lansat de Bank Leumi Romania pentru clientii sai premium si ofera utilizatorilor o limita de creditare de pana la 100.000 euro (echivalentul in lei), cu o perioada de gratie de 55 de zile pentru platile la comercianti.

Posesorii cardului beneficiaza si de alte avantaje, precum asigurare gratuita de calatorie in strainatate, acces gratuit la salonul VIP al aeroportului international Henri Coanda si tarife preferentiale pentru diverse servicii.

“Bank Leumi Romania aduce si o premiera pe piata cardurilor locale: utilizatorii Leumi Gold Card vor avea acces gratuit la servicii medicale premium in peste 270 de clinici private partenere, aflate pe intreg teritoriul Romaniei. Acest lucru a fost posibil prin semnarea unui parteneriat cu compania de asigurari Signal Iduna”, a declarat Laurentiu Mitrache, presedintele executiv al Bank Leumi Romania.

Dobanda anuala efectiva aferenta acestui card este de 18,16% pentru un credit in suma de 20.000 de lei, acordat pe o perioada de 3 ani. Banca percepe un comision de analiza in suma de 100 lei, un comision annual de administrare de 1%.

Subsidiara locala a Bank Leumi a inregistrat in 2009 un profit net de 12,7 milioane lei, in crestere fata de rezultatul obtinut in 2008, de 7,5 milioane lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri