Signal Iduna Asigurari de Viata, companie membra a grupului german cu acelasi nume, a lansat la inceputul lunii august doua noi asigurari de viata cu acumulare de capital, potrivit unui anunt al companiei.


Prin noile produse (Signal Cert si Signal Easy Cert), asiguratorul are in vedere diversificarea portofoliului de asigurari de viata, urmarind sa raspunda in acelasi timp cerintelor reale de asigurare de pe piata locala. Produsele se adreseaza oricarui membru al familiei.

Asigurarile de viata au printre caracteristici protectia beneficiarului si familiei acestuia, acoperind cheltuielile financiare generate de aparitia unui eveniment nefericit. Asiguratii societatii dispun prin contractele de asigurare ale noilor polite de asiguranta financiara in momentele neprevazute, care implica de cele mai multe ori cheltuieli greu de sustinut din veniturile lunare ale familiei.

Polita de aisgurare a vietii Signal Cert prevede economisirea si protectia prin asigurare, pe toata durata contractului. Suma asigurata fiind garantata in orice conditii, incluzand o dobanda tehnica garantata de 3,5% pe an. Pe langa dobanda tehnica garantata, compania ofera asiguratilor participarea la profitul companiei.

Durata contractului vizeaza minimum cinci ani, iar la sfarsitul asigurarii beneficiarul contractului nu trebuie sa depaseasca varsta de 75 de ani. Suma minima asigurata este de 5.000 de lei, iar prima de asigurare depinde in mare masura de riscul la care este expus beneficiarul, de sexul, varsta si starea de sanatate a asiguratului in momentul incheierii cererii de asigurare. Importante in acest sens sunt de asemenea si ocupatia asiguratului, activitatile din timpul liber, frecventa de plata a primelor de asigurare precum si durata contractuala.

Polita Signal Easy Cert este o asigurare de viata cu acumulare de capital, asemanatoare cu Signal Cert, dar pentru care nu se face evaluarea medicala a asiguratului la incheierea contractului de asigurare.

Prin cele doua asigurari de viata, capitalul este protejat impotriva inflatiei prin majorarea sumei asigurate cu coeficientul de inflatie, iar la sfarsitul contractului sau la producerea evenimentului asigurat, beneficiarul primeste suma asigurata, participarea la profit, precum si sumele rezultate din indexarea automata (doar daca acestea au fost solicitate de catre contractant).

De asemenea, cele doua noi polite acorda o protectie dubla atat in caz de deces, cat si in caz de supravietuire. Asigurarile pot viza fie economisirea unor fonduri pentru perioada de studii a copiilor, fie pot reprezenta o protectie suplimentara pentru creditul bancar.

Signal Iduna Romania este membra a grupului german cu acelasi nume. Principalul segment de business vizat de grup in Romania este reprezentat de asigurarile private de sanatate. In acelasi timp, Signal Iduna se concentreaza si asupra segmentului de asigurari de viata si accidente. Pe piata autohtona, Signal Iduna are 70 de angajati si 92 de colaboratori.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri