Signal Iduna a lansat o nou produs de asigurare de viata cu componenta de investitie, denumit Signal Kapital Star si disponibil in doua monede, a anuntat compania.
Asigurarea de viata de tip unit-linked ofera pe toata perioada contractuala, protectie in cazul aparitiei unui eveniment nefericit, atat pentru asigurat, cat si pentru familia acestuia. Signal Kapital Star este un produs de asigurare disponibil in doua monede: lei si euro. In functie de moneda selectata de asigurat, fondurile de investitii sunt interne sau internationale (detalii cu privire la fondurile de investitii se pot gasi aici.

“Pentru ca nevoile fiecarui asigurat reprezinta baza pentru deciziile de investiþii adoptate ulterior, un rol decisiv revine in acest sens planificarii propriei existente cu privire la durata investitiilor, disponibilitatea si profiturile estimate, o importanta la fel de mare revenind de asemenea si nevoii individuale de siguranta”, a adaugat Leslie Breer (foto), presedintele Signal Iduna Romania.

Pentru fondurile de investitii in euro, partenerul exclusiv Signal Iduna este Hansa Invest, iar pentru fondurile de investitii in lei, partenerul Signal Iduna este Erste Asset Management.

Hansa Invest, membra a grupului Signal Iduna, este o companie de administrare a fondurilor de investitii din Germania.

Asiguratii pot opta pentru un modul suplimentar asigurarii de baza (Signal Kapital Star), care cuprinde cel putin una dintre urmatoarele componente: despagubire in urma unei invaliditati permanente rezultata in urma unui accident sau ca urmare a unui deces, indemnizatie zilnica pentru mai mult de 3 zile de spitalizare sau pentru interventii chirurgicale, precum si scutire de la plata primelor de asigurare pe intreaga perioada a invaliditatii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri