Daca sunteti in cautarea unei oferte avantajoase de refinantare, aflati ca exista o solutie cu adevarat „reconfortanta”: ZERO comisioane pentru orice produs de refinantare pe toata durata creditului si evaluarea gratuita a imobilului. Aceste conditii speciale transforma oferta de refinantare de la Garanti Bank dintr-o oferta standard intr-una de „relaxare” completa a ratelor pentru orice tip de credit.
Beneficiind de aceasta oferta, va veti reduce cheltuielile lunare cu ratele la credite si astfel veti putea efectua economii care va vor permite sa va bucurati mai mult de lucrurile importante din viata dumneavoastra. Oferta de refinantare de la Garanti Bank va pune la dispozitie doua produse: Creditul pentru nevoi personale cu garantii pentru refinantarea sau consolidarea datoriilor si Creditul imobiliar pentru refinantarea sau consolidarea datoriilor.

Cu Creditul imobiliar pentru refinantarea sau consolidarea datoriilor puteti refinanta unul sau chiar mai multe credite imobiliare, contractate anterior de la alte banci, beneficiind pe langa eliminarea tuturor comisioanelor si de o dobanda avantajoasa de 6,18% pentru creditele in EUR, respectiv de 11,40% in RON.

Creditul pentru nevoi personale cu garantii pentru refinantarea sau consolidarea datoriilor
va permite sa refinantati, ba chiar sa suplimentati orice tip de credit contractat anterior la alta banca, inclusiv overdraft si carduri de credit. Daca solicitati acest produs puteti refinanta intr-un SINGUR produs toate creditele anterioare si astfel veti plati o singura rata pe luna, la o singura banca, economisind nu numai resurse financiare, dar si de timp. In plus fata de eliminarea comisioanelor, beneficiati si de o dobanda avantajoasa, de 7,14% la creditele in EUR, respectiv de 12,42% la cele in RON.

Convingeti-va ca puteti conta pe Garanti Bank si profitati pana la 28.02.2011 de cel mai relaxant tratament pentru ratele la creditele dumneavoastra.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri