Olandezii de la Eureko au lansat in Romania o asigurare de viata de tip unit linked cu o dobanda garantata de 8% in 2011, superioara ratei inflatiei sau dobanzilor platite de banci pentru depozitele la termen in lei.
Asigurarea de viata de tip unit linked lansata de Eureko Romania are in structura doua componente:

- o componenta investitionala ce ermite cumpararea de unit-uri in fondurile de investitii constituite de Eureko: RonGarant, RonPlus, EuroSafe si EuroExtra.
- o componenta de protectie ce contine asigurarea de deces si invaliditate permanenta din accident pe toata durata contractului.

Eureko Romania garanteaza o dobanda anuala de 8% pentru primele investite in RonGarant. Prima rata platita de catre clienti este directionata automat catre fondul de investitii RonGarant. Dupa plata primei rate se poate opta pentru transferul unitatilor de fond sau redirectionarea viitoarelor prime catre celelalte fonduri.

Rata anuala a inflatiei a coborat la 6,99% in ianuarie 2011, dupa ce s-a situat la nivelul de 7,96% la finalul anului trecut. Pentru finele anului 2011, analistii estimeaza ca rata anuala a inflatiei se va plasa in intervalul 4,2% - 5%.

Polita de asigurare poate fi incheiata pe o perioada de 20 de ani, iar varsta maxima la data expirarii contractului este de 65 de ani.

”Credem ca asigurarile de viata insotite de garantii vor fi castigatoarele acestui an. De aceea, ne dorim ca prin dobanda anuala pe care o garantam, cei care au apetit investitional, dar isi doresc si protectie, sa poata alege un produs care sa le satisfaca ambele cerinte,” sustine Shaun Russell (foto), director comercial in cadrul Eureko Romania.

Persoanele care cumpara polita de asigurare pot alege intre cele trei variante de prima anuala: 1.200 de lei, 1.600 de lei si 2.000 de lei. De asemenea, compania olandeza ofera si trei modalitati de plata: trimestriala, semestriala si anuala.

Noua asigurare din portofoliul Eureko Romania poate fi achizitionata in perioada 22 februarie - 15 iunie, dar compania de asigurari sustine ca exista posibilitatea extinderii ofertei.

Grupul olandez Eureko este prezent in Romania prin Eureko Asigurari si Eureko Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri