UPC Romania, unul dintre principalii operatori de telecomunicatii pe piata locala, va lansa saptamana aceasta si in Bucuresti serviciul de internet Fiber Power pentru segmentul rezidential, testat anul trecut si lansat in mai multe orase ale tarii.
Desi oficialii companiei nu au oferit inca amanunte, pe site-ul corporatiei apar informatii despre acest serviciu care a fost lansat pana in prezent in Cluj-Napoca, Timisoara, Deva, Focsani, Curtea de Arges si Ploiesti.

In aceste regiuni serviciul ofera viteze de download de pana la 100 Mbps si de upload de pana la 6 Mbps, cel mai probabil acestea urmand sa fie si vitezele din Bucuresti.

Fiber Power vine in doua versiuni – de 60 Mbps si de 100 Mbps, pretul acestui pachet variind in functie de viteze de la 40 de lei/luna la 50 de lei/luna, fara TVA.

Compania ofera deja acest serviciu pentru clientii business.

In prezent, UPC Romania ofera la nivel national servicii de internet care pentru segmentul rezidential pot ajunge la viteze maxime de 25 Mbps la pretul de 30 de lei/luna

Odata cu lansarea acestor viteze la internet, UPC Romania va intra in concurenta directa pe acest segment cu Romtelecom si RCS&RDS, ambele companii oferind deja internet de 100 Mbps.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri