Magazinul online de electronice, electrocasnice si produse informatice Emag a lansat versiunea pentru telefonul mobil a paginii de internet, "eMag Mobil", clientii avand posibilitatea astfel sa achizitioneze produse direct de pe dispozitivele portabile, a anuntat compania, conform Mediafax.
"eMag mobil deschide un nou segment pe piata comertului online, fiind lansat intr-un moment de crestere accelerata a pietei de Internet mobil din Romania", a declarat Radu Apostolescu, vicepresedinte si director de dezvoltare al magazinului online.

eMag mobil este versiunea compacta a pagini de internet a magazinului online, care permite utilizatorilor sa caute si sa navigheze in catalogul de produse si sa plaseze comenzi.

Site-ul eMag mobil a fost testat in ultimele doua saptamani de peste 3.000 de utilizatori.

"Daca anul trecut telefoanele inteligente cu acces la internet reprezentau 10% din numarul total al terminalelor mobile functionale in retelele telecom, asteptarile operatorilor sunt ca anul acesta procentul sa creasca spre 30%", mai scrie in comunicat.

eMag a inregistrat anul trecut o crestere a cifrei de afaceri cu 60%, la 102 milioane euro, iar pentru acest an vizeaza afaceri de 150 de milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri