Amazon.com a anuntat ca profitul companiei a cazut cu 33% pe primul trimestru fiscal al anului curent, pe fondul investitiilor masive in extinderea operatiunilor, scrie presa internationala.
Desi profitul Amazon.com a fost dezamagitor, veniturile au depasit estimarile analistilor de pe Wall Street. Managementul Amazon.com a subliniat ca vanzarile in crestere inregistrate de companie implica investitii masive in depozite si tehnologie noua, lucru care poate “musca” din profit pentru un timp.

Cel mai mare retailer online din lume are de infruntat si competitia din ce in ce mai acerba din partea lantului de magazine Wall-Mart precum si a altor rivali.

Profitul net al companiei a fost pe primul trimestru de 201 mil. dolari, in scadere de la 299 mil. dolari. Veniturile au crescut insa cu 38%, pana la 9,86 mld. dolari, peste estimarile de 9,54 mld. dolari facute de analisti.

Pe trimestrul doi, compania urmareste venituri de 8,85 mld. dolari - 9,65 mld. dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri