Producatorul de terminale mobile canadian Research in Motion (RIM) a anuntat marti cel mai recent model propriu, BlackBerry Bold 9930, succesor al BlackBerry 9000. Modelul nou este insa mult mai subtire si mai usor decat precedentul, oficialii companiei spunand ca “am creat cea mai buna tastatura din istoria noastra”, scrie PCWorld.com.
Jurnalistii de la PCWorld.com spun ca noul gadget este impresionant si, desi seamana ca design cu BlackBerry 9000, aduce foarte multe imbunatatiri.

Noul model este cel mai subtire din portofoliul companiei canadiene, tastatura fiind putin mai spatioasa, fiind mai facil de apasat pe taste.

Procesorul gadget-ului este de 1,2 Ghz, telefonul avand 768MB RAM si HDD de 8 Gb. Telefonul suporta 32 carduri microSD de pana la 32 Gb. Ecranul gadget-ului este de 2,8 inci si ruleaza la rezolutia de 640x480. Telefonul ruleaza pe noul sistem de operare BlackBerry 7 mobile OS care insa nu difera foarte mult fata de versiunea 6, conform sursei citate.

PCWorld subliniaza ca telefonul arata foarte bine, fiind realizat din otel inoxidabil, materialul fiind “foarte placut la atingere”.

Trackpad-ul folosit pentru navigarea in meniuri este mai precis, fiind semnalat printr-un cerc luminos, util in intuneric – o premiera pentru BlackBerry. Tot pentru prima oara, RIM a implementat un buton de “mute”, in lateral, langa volum.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri