ASUS WL-330N3G stie sa faca tot ce ti-ai putea imagina ca ai nevoie in materie de conectivitate wireless sau extindere a acesteia. Pentru ca acest router miniatural este un dispozitiv sase-in-unu si ma cam indoiesc ca cineva are de facut vreo sase lucruri simultan, in materie de conectica wireless, motiv pentru care probabil ca se va dovedi arhi-suficient pentru orice scenariu de utilizare, scrie Playtech.
Inainte de a ne ocupa de cele sase functii, merita spuse cateva cuvinte despre designul ergonomic si deosebit de compact al masinariei, care este cat se poate de portabila, chiar si impreuna cu alimentatorul si toata cablaraia adiacenta, care intra intr-un saculet special pentru transport, cu care routerul vine la pachet.

Alimentatorul este, de fapt, considerabil mai voluminos decat routerul, ceea ce ar trebui sa va dea o idee despre cat de compact si portabil este acest aparat.

Cititi intreg articolul pe Playtech.

Sursa foto: Asus

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri