Samsung Electronics a inaintat o cerere in instanta prin care solicita companiei americane Apple sa prezinte modelele de iPhone si iPad aflate in prezent in lucru, pretinzand ca are nevoie de acestea pentru a se apara impotriva acuzatiilor de copiere a designului si a tehnologiilor folosite in propriile produse, scrie PC Magazine.
Samsung trebuie sa vada versiunile finale de iPhone 5 si iPad 3 pentru “a evalua daca exista asemanari” intre modelele proprii si ale Apple, acestea urmand sa fie lansate aproape simultan pe piata, conform unor documente inaintate in instanta din San Jose de compania sud-coreeana Samsung. Compania asiatica cere ca prototipurile iPhone 5 si iPad 3 sa le fie inmanate pana la data de 13 iunie.

Miscarea Samsung vine la o luna dupa ce Apple a cerut acelasi lucru companiei asiatice. Disputa intre cele doua companii a inceput in aprilie, cand Apple a pretins ca Samsung Galaxy Tab a copiat “in mod evident” tehnologii si design ale iPad si iPhone. (vezi foto - Samsung Galaxy vs iPhone - n.r.)

Compania din Coreea de Sud trebuie sa poata sa compare propriile device-uri aflate in dezvoltare cu cele ale Apple, pentru a dovedi diferentele de concept, tehnologii si design folosite, conform Samsung.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri