Reteaua sociala Twitter ar putea lansa in viitorul apropiat propriul sistem de photo-sharing, intrand astfel in concurenta cu servicii precum Flickr, Instagram sau Twitpic, conform mai multor surse citate de Guardian.co.uk.
Anuntul oficial ar putea avea loc saptamana aceasta, la conferinta D9 ce se va desfasura in California. Dick Costolo, director executiv al Twitter, va sustine o prezentare miercuri.

Serviciul ar putea fi oferit prin website-ul Twimg.com pe care Twitter il detine din luna iulie a lui 2010 si care nu este activ in prezent.

Serviciul foto ar putea fi monetizat prin includerea de publicitate, pe masura ce Twitter incearca sa atraga venituri din zone din ce in ce mai comerciale.

Saptamana trecuta, Twitter a anuntat ca a achizitionat clientul de Twitter din Marea Britanie Tweetdeck pentru suma de circa 40 mil. $. Tweetdeck este folosit de circa 13% dintre utilizatorii Twitter.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri