Twitter va opera saptamana urmatoare concedieri care vor afecta aproape toate departamentele companiei, au declarat surse apropiate situatiei pentru portalul Re/code, preluat de Reuters, scrie Mediafax.

Informatiile privind concedierile vin dupa ce compania a anuntat luni ca directorul general interimar Jack Dorsey, va prelua functia pe o perioada nedeterminata. Nu este clar cati dintre angajatii Twitter vor ramane fara slujba, dar foarte probabil ca multi dintre cei concediati sa fie ingineri, potrivit Re/code.

Twitter are in prezent aproximativ 4.100 de angajati in mai mult de 35 de birouri la nivel global. Compania incearca sa revina la un ritm de crestere accelerat, dupa ce rezultatele financiare trimestriale anuntate in iulie au aratat cel mai lent avans al numarului mediu lunar de utilizatori incepand de la listarea din 2013.

Evolutia a fost calificata de Dorsey la momentul respectiv ca fiind inacceptabila. Contactat de Reuters, un reprezentant al companiei a declarat ca Twitter nu comenteaza "zvonurile si speculatiile".

Top 10 retele sociale unde...
Citeste si: Top 10 retele sociale unde trebuie sa ai cont in 2019

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si
Hi5, MySpace, Flickr. Toate retelele, intr-o animatie excelenta!